Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Bak Horoszkóp 2014

2013.12.19

 

Bak Horoszkóp 2014

2014-bak.jpg

A Bak számára a 2014-es év csillagászati eseményei elsősorban a házasság, pénz, barátok, oktatás, utazások, család és személyiség terén gyakorolnak hatást. 

Szerencse a házasságban és az anyagiakban a körülötted lévő embereket, házastársad, szüleid, testvéreid, kollégáid, nagyra fogod értékelni az év első hónapjaiban. A Jupiter ugyanis a kapcsolatok javát szolgálja, július 16-ig. Ennek eredményeképpen, az év első hét hónapja lesz a legjobb a szerelmi viszonyokra nézve. Ha készen állsz arra, hogy egy lépést tégy előre a párkapcsolatodban, illetve ha épp a nagy őt keresed, nagy esélyed van arra, hogy mindezt megvalósítsd. 

Július 16-án a Jupiter átlép az Oroszlán jegyébe, ami azt jelenti, pénzügyi téren olyan nyereségekhez juthatsz hozzá, amelyekért meg sem kell dolgoznod. Így nem csoda, hogy a 2014-es év kedvenc témája nálad a pénz lesz. Mivel a Jupiter a lehetőségek és a szerencse bolygója, az év második fele a lehető legjobb lesz az életedben, pénz szempontjából. A lehetőségek többszörösek, meglehet, hogy jelentős pénzügyi kitüntetésben lesz részed, de az is lehet, hogy a partnered részesül fizetésemelésben. Az is lehet, hogy váratlan szerencse útján nyersz jelentős összeget. 

További információk az alábbi linken:

http://twice.hu/vilag/bak-horoszkop-2014