Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Lélekterápia a gyermekáldásért

Lélekterápia a gyermekáldásért

 

gyermek-angyal.jpg

 

Sok gyermektelen házaspár választja a modern tudomány adta lehetőségeket, és pénzt, időt és fáradságot nem kímélve vetik magukat alá különböző programokban, hogy mesterséges úton valósítsák meg az álmaikat. 

Hosszú évek telhetnek el, és a kísérletek nem minden esetben hozzák meg a várva várt babát az életükbe. Sok házasságban jelent ez problémát, és a gyermekáldás hiánya miatt, végződhet válással. Nagyon kevesen vállalják, hogy megkeressék az valódi okokat, mi is okozhatja esetükben ezt a jelenséget.  Azok a párok, akik veszik a bátorságot és felkeresnek egy terapeutát, kérve az ő segítségét, azoknak minden bizonnyal sokkal könnyebben megvalósul az álmuk.

Ebben tudok én segítséget nyújtani mindazoknak, akik felkeresnek, és vállalják, hogy feltárjuk a lelki oldalát a problémáiknak. Ha fizikailag mindkét fél egészséges, és az eredmények mégis elmaradnak, akkor biztosan valamelyik félnél találunk olyan lelki blokkokat, melyek nem engedik, a beteljesülést.  

Gyertek el hozzám a pároddal, és közösen megkeressük az okokat, majd oldjuk azokat. Soha nem tudhatod, melyikőtök nem készült fel lelkiekben a gyermekvállalásra, vagy előző életekből hozott energetikai blokkok, vagy történések is gátolhatják a gyermekáldást.

Amint eldöntötted, hogy mindenképpen szeretnétek gyermeket, írj nekem és a részleteket megbeszéljük.

Ha a távolság miatt nem vállalnád az utazást, akkor arra is van lehetőség, hogy Skypon keresztül dolgozzunk veletek.

A terápia díja: 5 ezer Ft/óra

Bodacz Zsolt, életviteli tanácsadó tanácsadó

Email: lelekkarma@gmail.com

           zsolt.bodacz@gmail.com

    Tel:+36-703989819

gyermek-angyalok.jpg