Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Egy újabb bizonyíték arra, hogy az angyalok velünk vannak…..

2014.11.17

Egy újabb bizonyíték arra, hogy az angyalok velünk vannak…..

velunk-vannak-03angels.jpg

Ez az eset, a napokban történt meg velem.

Egy barátom utazott külföldre, és engem kért meg arra, hozzam haza az autóját a reptérről.

Mivel spirituális beállítottságú, és hisz az angyalokban, a reptér felé tartva megkért arra, hogy kérjem az angyalok segítségét, hogy az utazás során minden rendben menjen, és problémamentesen utazhasson külföldre.

Miután kiszállt a reptéren, elköszöntünk egymástól, elindultam hazafelé és elmondtam egy imát, majd kértem az angyalok segítségét, hogy vigyázzanak rá az utazása során, és legyenek vele mindvégig, amíg haza nem ér. Nem sokkal a kérésem után angyali számsor jelent meg egy előttem haladó autó rendszámtáblájában, és ekkor már éreztem, hogy a kérésem meghallgatásra talált, és segíteni fognak neki az utazása során.

Majd nem sokkal később egy benzinkútnál megálltam felfrissülni, és bekapni pár falatot. Alig telt el pár perc. amikor begördült a benzinkúthoz két mikrobusz. Amint megálltak, akkor fedeztem fel, hogy mindkettőnek az oldalán különös felirat van. Good Angels, mellette egy hölgy arca és mellette a következő felirat womens’ basketball. A mikrobusz hátsó ajtaján, pedig egy kosárlabda, amiből szárnyak nőttek ki. A kassai női kosárlabda csapat kisbuszai voltak.

logo-good-angels-kosice.jpg

Ekkor megerősödött bennem, hogy mindaz, amit kértem a barátomnak, az, valóban megtörténik, és az angyalok biztosan vigyáznak majd rá, és ezt jöttek megerősíteni. Így küldtek nekem jelet, amivel biztosítottak engem arról, hogy mindig, mindenhol velünk és mellettünk vannak. Ekkor valóban megbizonyosodhattam arról, hogy a barátom biztonságosan fog utazni.

Természetesen ezt a csodát megosztottam vele is, aminek ő nagyon megörült. Így ő is megbizonyosodhatott arról, hogy az angyalok végig mellette lesznek és kísérik mindenhová.

Köszönet a jelzésért angyalok!

Zsolt